Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Η γιορτή του Κλήδονα από τον σύλλογο «Ο Κρηταγενής Ζευς»

Η γιορτή του Κλήδονα από τον σύλλογο «Ο Κρηταγενής Ζευς»

klidonas 3 amarysiaΜία καλοκαιρινή βραδιά με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και κρητική τσικουδιά απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τη γιορτή του Κλήδονα ο σύλλογος, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του, ο Γιώργος Πατούλης εξήρε τον πρόεδρο Σηφάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε,  κρατούν ζωντανά τα έθιμα μας, μεταλαμπαδεύοντας τα στις επόμενες γενιές.

Παράλληλα, ευχαρίστησε για τις όμορφες παραδοσιακές βραδιές που διοργανώνουν στην πόλη μας και οι οποίες αγκαλιάζονται χρόνο με το χρόνο από ολοένα και περισσότερους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια του συλλόγου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη, μαζί με τον Σπύρο Πετράκη στη λύρα και τους Αντώνη Σταυρακάκη και Γιώργο Σταυρακάκη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Ρώτας και η Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η πρόεδρος του  ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης