Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>«Σύντομα η μελέτη για διευθέτηση του ρέματος»

«Σύντομα η μελέτη για διευθέτηση του ρέματος»

dwdwnh amarysia copyΣε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη με το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη» στο δημαρχείο, παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κώστα Ρώτα και του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Επαμεινώνδα Γαρδέλη.

Συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας της γειτονιάς, με επίκεντρο την εξέλιξη της διευθέτησης του διερχόμενου ρέματος Σαπφούς.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν ότι μετά την ολοκλήρωση της οριοθέτησης του ρέματος (ζώνης προστασίας), η μελέτη διευθέτησης βρίσκεται στο τελικό στάδιο, στο τμήμα μεταξύ των διοικητικών ορίων με τον Δήμο Κηφισίας και το ΟΑΚΑ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο ανάδοχος μελετητής του Δήμου βρίσκονται σε συνεργασία με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έγκριση της μελέτης.

«Στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι στο επόμενο χρονικό διάστημα να έχει ολοκληρωθεί το πολύ σημαντικό αυτό έργο», υπογράμμισε ο Γ. Πατούλης.

Συζητήθηκε, επίσης, η δημιουργία χώρων άθλησης και περιπάτου στην περιοχή και συμφωνήθηκε νέα συνάντηση για οριστικοποίηση του σχεδιασμού. Στο σημείο αυτό ο δήμαρχος δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες των μελών του Δ.Σ. για την ανάπλαση του γηπέδου μπάσκετ, που, όπως ανέφεραν, «αφενός αποτελεί ένα σημαντικό χώρο άθλησης και αφετέρου με την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού ενισχύθηκε το αίσθημα ασφάλειας της γειτονιάς».

Στο αίτημα διαμόρφωσης πεζοδρομίου από την οδό Σολωμού έως τη γέφυρα για ασφαλή διάβαση των πεζών, η διοίκηση δεσμεύτηκε να το εξετάσει ενόψει Τεχνικού Προγράμματος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης