Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Άμεση κατάσβεση άλλης μια φωτιάς στο Μαρούσι

Άμεση κατάσβεση άλλης μια φωτιάς στο Μαρούσι

katasvesi fwtias amaxostasio amarysiaΆμεση ήταν η ανταπόκριση των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου στην κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε έκταση στην παραρεμάτια ζώνη στο ύψος του αμαξοστασίου των αστικών λεωφορείων της ΕΘΕΛ στο Μαρούσι. Για την αμεσότητα των υπηρεσιών του Δήμου συνεχάρη τους αρμοδίους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καθώς χάρη στην έγκαιρη επέμβασή τους αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς στη γύρω κατοικημένη περιοχή.
Συγκεκριμένα, στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά κατά τις 8 το βράδυ της Τρίτης 1 Αυγούστου έσπευσε προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και μία υδροφόρα. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχε και μία υδροφόρα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), όπως και τα δύο πυροσβεστικά οχήματα του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών που βρίσκονταν σε επιφυλακή στο σημείο. Παρών στο συμβάν κατάσβεσης ήταν και ο υποδιοικητής του Σταθμού Νίκος Κούρος.
Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τις υπηρεσίες του Δήμου για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Ευχαρίστησε, επίσης, τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκεται διαρκώς επί ποδός για την προστασία των πολιτών και του πρασίνου, όπως και τον ΣΠΑΠ που συνδράμει τις προσπάθειες κατάσβεσης σε κάθε περιστατικό φωτιάς.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης