Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Και το Μαρούσι γιόρτασε τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού

Και το Μαρούσι γιόρτασε τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού

ellinikos odigismos giorti marousiΜε παιχνίδι, εθελοντική δράση, αλλά και γνωριμία με την πόλη, δεκάδες Οδηγοί έδωσαν το δικό τους παλμό στο Μαρούσι, γιορτάζοντας τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού, με αφετηρία την πλατεία Κασταλίας.

Τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη. «Είμαστε πάντα δίπλα στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού και ιδιαίτερα στο Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου, που προσφέρει σημαντικό έργο  στην  κοινωνία και ιδιαίτερα στη νεολαία μας. Οι άνθρωποι που ασχολούνται μ τον Οδηγισμό μαθαίνουν από πολλοί μικροί να είναι πάντα έτοιμοι, να σέβονται τον αρχηγό και να βοηθούν με κάθε τρόπο το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη», σημείωσε η αντιδήμαρχος,  κάνοντας ειδική μνεία στις εμπειρίες της ως Οδηγός και πόσο σημαντικές ήταν αυτές για τη μετέπειτα ζωής της.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΟ Λένα Λεβίδη απηύθυνε Οδηγικό χαιρετισμό και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και το Δήμο Αμαρουσίου για την ενεργή στήριξή τους στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού.                  

Εκεί ήταν και η Έφορος του Κλάδου Οδηγών Κική Μάκου, δίνοντας το δικό της Οδηγικό παλμό στις δράσεις.

Η πρόεδρος του Τ.Τ. Αμαρουσίου Βίκυ Παπανικολάου καλωσόρισε τον οδηγικό, και όχι μόνο, κόσμο και η τοπική έφορος Τζίνα Κούρτη κήρυξε την έναρξη των δράσεων.

Το παιχνίδι έκλεισε με βραβεύσεις των ομάδων που βγήκαν νικητές στις ψυχαγωγικές δράσεις.

         

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης