Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Μαρουσιώτικη προσκοπική στήριξη στη Μάνδρα

Μαρουσιώτικη προσκοπική στήριξη στη Μάνδρα

proskopoi amarousiou mandraΣε έμπρακτη στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας προχώρησε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας για την περίοδο 2017-2018 υλοποίησε έκτακτη δράση προσφοράς  που  αφορούσε την συγκέντρωση τροφίμων για το Δήμο Μάνδρας Αττικής για την βοήθεια των πλημμυροπαθών κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Έπειτα από συνεννόηση με το υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας Αττικής , που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2017, τα μέλη μας και οι οικογένειές μας, οι φίλοι των προσκόπων Αμαρουσίου καταφέραμε να συλλέξουμε τα κάτωθι:

-151 πακέτα μακαρόνια

- 94 πακέτα αλεύρι

- 44 πακέτα ζάχαρη

Η παράδοσή τους έγινε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου  2017 από βαθμοφόρους του 1ου Συστήματος Αμαρουσίου και του 3ου Συστήματος Αμαρουσίου.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Μάνδρας Αττικής μας ευχαρίστησαν θερμά για την δωρεά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου και μας τόνισαν πόσο σημαντική είναι αυτή η πράξη μας.

Πάντα πιστοί στις αρχές του Ελληνικού Προσκοπισμού, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου συνεχίζουμε να επιτελούμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κοινωνία της Πόλης μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης