Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>«Σύντομα σε νέο κτήριο το ΚΑΠΗ της οδού Σαπφούς»

«Σύντομα σε νέο κτήριο το ΚΑΠΗ της οδού Σαπφούς»

KAPH pita 3Σε ζεστό κλίμα τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψαν την πίτα τους, με τον δήμαρχο να αναγγέλλει την μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ της οδού Σαπφούς σε νέο σύγχρονο κτήριο.

H εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, παρουσία της πρόεδρου του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένης Λέκκα, της αντιπροέδρου Κατερίνας Ιωάννου, του β΄ Αντιπροέδρου Κώστα Αντωνόπουλου, των αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη, Ρένας Χαλιώτη, Επαμεινώνδα Γαρδέλη και Κώστα Ρώτα και των Δημοτικών Συμβούλων Ελένης Βλάχου - Σταματάκη, Δημήτρη Σμυρνή και Δημήτρη Καρλαύτη.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία, πρόοδο και ευημερία», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και τα μέλη του Δ.Σ. «για την προσπάθεια τους να κρατούν υψηλό το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα μέλη του ΚΑΠΗ κάτω από δύσκολες συνθήκες», ενώ κάνοντας ειδική μνεία στον εκλιπόντα Νικόλαο Κάββαλο που είχε διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ σημείωσε: «Κάποιοι άνθρωποι με το πέρασμα τους από το ΚΑΠΗ έβαλαν το προσωπικό τους στίγμα και συνέβαλαν με το έργο τους στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, όπως, ήταν ο αείμνηστος Νίκος Κάββαλος», ζητώντας στη μνήμη του την τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Επίσης, ο Γ. Πατούλης ανέφερε ότι «προσωπικά ο ίδιος θα συνεχίσει να στέκεται με αγάπη και σεβασμό δίπλα στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν» και προανήγγειλε την μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ επί της οδού Σαπφούς σε καινούργιο κτήριο στην οδό Σαράφη & Παπανδρέου στα Ανάβρυτα.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «μια καλή και ευλογημένη χρονιά, δημιουργική και ελπιδοφόρα με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία». Παράλληλα, ευχαρίστησε το δήμαρχο Αμαρουσίου για την «εμπιστοσύνη που έδειξε στο  πρόσωπό της να ηγείται για μια ακόμη χρονιά σ’ ένα ζωντανό κύτταρο που είναι το ΚΑΠΗ», επαινώντας τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της στους εθελοντές και στις εθελόντριες του ΚΑΠΗ, στις δασκάλες της δημιουργικής απασχόλησης, στην ομάδα Αγάπης, στη Χορωδία, στο προσωπικό του ΚΑΠΗ, στις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, αλλά και στους χορηγούς της εκδήλωσης  που συνέβαλαν στην επιτυχία της. 

Την εκδήλωση διάνθισε μελωδικά η Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Νόρας Νασιμπιάν.                                            
   

                        

               

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης