Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν τις Αποκριές

Τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν τις Αποκριές

KAPH apokries 1Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα μέλη της Διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς.
Ο δήμαρχος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με τη ευκαιρία των γιορτών της Αποκριάς, και τους μετέφερε την αγάπη και την υποστήριξή του. «Είμαστε κοντά σας. Θέλουμε να σας βλέπουμε γερούς και ευτυχισμένους και πάντα ακμαίους, να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωής», τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό των ΚΑΠΗ «που παρά τις δύσκολες εποχές και τις ελλείψεις ανταποκρίνεται με υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντά του».
Στη βραδιά όπου «ξεχείλισε» το κέφι, ως μια μεγάλη παρέα οι θαμώνες απόλαυσαν τη μουσική, τα εδέσματα και επιδόθηκαν φανατικά στον χορό.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου, οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Κώστας Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Στέφανος Τσιπουράκης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης