Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>«Θα είμαστε εδώ και του χρόνου»!

«Θα είμαστε εδώ και του χρόνου»!

moustris pisina 1Την Παρασκευή 28 Ιουλίου ολοκληρώνεται το Summer Sports Camp του ΟΠΑΘ και ο πρόεδρος του Οργανισμού Παναγιώτης Μούστρης έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών που ξεκινάνε για τα περισσότερα από τα παιδιά που συμμετείχαν. Αναλυτικά, ο κ. Μούστρης αναφέρει: «Μετά από έξι εβδομάδες διαρκούς έντασης, το φετινό Summer Sports Camp φθάνει στο τέλος του. Το καθημερινό τιτίβισμα των μικρών παιδιών, το βουητό από το Μελίσσι, οι χαρούμενες παιδικές κραυγές σταματούν για φέτος.

Περισσότερα από 2.000 παιδιά πέρασαν από τις εγκαταστάσεις του Ο.Π.ΑΘ.. Το μπάσκετ, το βόλεϊ, το handball, η τοξοβολία, το τένις, το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, το σκάκι, το καράτε, οι παραδοσιακοί χοροί, οι ταινιούλες, το τρέξιμο και τόσες άλλες χαρούμενες δράσεις τελειώνουν για φέτος. Τα παιδιά μας «ξέδωσαν». Κουράστηκαν. Έμαθαν. «Ξέχασαν το σχολείο». Έπαιξαν με την ψυχή τους. Τώρα, μετά και τις θερινές οικογενειακές διακοπές, τον Σεπτέμβρη θα είναι και πάλι έτοιμα να «ξαναπάρουν τη σάκα». Να κατακτήσουν τη γνώση. Εμείς, ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, ο Ο.Π.ΑΘ., θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Έτοιμοι να τους προσφέρουμε και πάλι καλύτερες ευκαιρίες διασκέδασης και ξενοιασιάς.

Με τη λήξη της φετινής διοργάνωσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, ότι πολυτιμότερο έχουν. Τους γυμναστές, τους προπονητές, τον γιατρό μας και το βοηθητικό προσωπικό γιατί σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος εργάστηκαν με ζήλο και αυταπάρνηση και πρόσφεραν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν τη ζωή των παιδιών όσο γίνεται πιο ευχάριστη. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού, κ. Βασίλη Λάζο, που, πανταχού και συνεχώς παρών, συντόνιζε και κατηύθυνε με επιτυχία την όλη εφαρμογή του προγράμματος».

              

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης