Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Ο Δήμος ενημερώνει για τις υποτροφίες Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου

Ο Δήμος ενημερώνει για τις υποτροφίες Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου

ypotrofiesΜε Δελτίο Τύπου ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει τους πολίτες για τις υποτροφίες της Ναυτικής Ακαδημία Κύπρου για το Ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

            1.Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια του συνεχούς ενδιαφέροντος για τους δημότες σας ενημερώνει ότι η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα προσφέρει υποτροφίες σε Ελλαδίτες φοιτητές.

2.Στα προγράμματα σπουδών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου που αφορούν στη Ναυτική Επιστήμη, στη Ναυτική Μηχανική και στη Ναυτική Ηλεκτρό-Τεχνολογία, θα παραχωρηθεί υποτροφία 35% των διδάκτρων του πρώτου έτους σπουδών σε όλους τους ενδιαφερόμενους του Δήμου μας με την προϋπόθεση ο γενικός βαθμός απολυτηρίου να είναι 15/20ή 75%.

            3.Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, τηλέφωνο 24747500, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης