Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Έκτακτη επίσκεψη πυροφυλακίων και ΚΕΠΙΧ από το Δήμαρχο Πεντέλης

Έκτακτη επίσκεψη πυροφυλακίων και ΚΕΠΙΧ από το Δήμαρχο Πεντέλης

ster amarysia copy copyΈκτακτη επίσκεψη στα πυροφυλάκια και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, ο οποίος απευθύνθηκε στο προσωπικό και ζήτησε την αμέριστη προσοχή τους, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Στις δηλώσεις του, ο δήμαρχος ανέφερε:

1.Όπως πολύ καλά γνωρίζετε είμαστε σήμερα  Πέμπτη 10 Αυγούστου   σε δείκτη επικινδυνότητας πυροπροστασίας- πυρασφάλειας  τέσσερα (4) και οι ριπές του αέρα μας δείχνουν το πόσο τεράστιες θα είναι οι καταστροφές σε μία πυρκαγιά εάν δεν την αντιμετωπίσουμε στα πρώτα  λεπτά. Κυρίως όμως μας δείχνουν το μέγεθος της ευθύνης μας για την πιστή και ευσυνείδητη υλοποίηση της αποστολής μας για την οποία αμειβόμαστε εξάλλου.

2.Κατά την έκτακτο έλεγχο που διενήργησα   τα στελέχη του Κ.ΕΠΙΧ και η στελέχωση  των πυροφυλάκων δεν ήταν σωστά ενδεδυμένα. Επιπρόσθετα ο πυροφύλακας στο πυροφυλάκιο της Μικρής Καλλιθέας ασχολείτο με την μελέτη βιβλίου χωρίς να παρακολουθεί τον περιβάλλοντα χώρο, ο πυροφύλακας στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία  δεν έφερε το ενδεδυμένο γιλέκο αλλά λειτουργούσε κανονικά,  ο πυροφύλακας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων φορούσε μόνο σορτσάκι λες και ήταν σε παραλία και δεν επιτηρούσε τη Ζώνη Ευθύνης του.

3.Απαιτείται να συναισθανθείτε το βάρος της ευθύνης της αποστολής που έχετε την υλοποίηση της οποίας θα ελέγχω  καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως .

4.Η αποστολή σας ενέχει τεράστια ευθύνη και η πλημμελής υλοποίησή  της μπορεί να σημάνει ανθρώπινες θυσίες και τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον και τον οικιστικό ιστό των πόλεών μας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης