Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Συνάντηση στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με το δασάρχη Πεντέλης

Συνάντηση στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με το δασάρχη Πεντέλης

Simpoliteia Logo amarysia copy copyΤα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά, δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος και Δημήτρης, Γκελντής μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, επισκέφθηκαν το δασαρχείο Πεντέλης και είχαν συνάντηση με το δασάρχη.  Η συνάντηση έγινε με θέμα το γήπεδο της Νέας Πεντέλης και την εξεύρεση λύσεων για την αναβάθμισή του με χλοοτάπητα, ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.  Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είχε εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις και επιφυλάξεις για το κατά πόσο η πορεία που ακολουθεί η δημοτική αρχή του κ. Στεργίου, θα φέρει αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας: «Μετά τη συνάντηση στην οποία εξετάστηκε σε βάθος το όλο θέμα, καθώς και οι εναλλακτικές λύσεις για τη δημιουργία του γηπέδου, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι πλέον απολύτως βέβαιη ότι ο δρόμος που ακολουθεί του κ. Στεργίου θα συνεχίσει το αδιέξοδο που εδώ και επτά χρόνια βρίσκεται το θέμα, με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής.  Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα πολεοδομικής φύσεως ζητήματα στην πόλη, έχουν ουσιαστικά παγώσει, λόγω της άγνοιας και ανικανότητας της δημοτικής αρχής. Θυμίζουμε:

 

  • Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο κοινότητας Παλαιάς Πεντέλης, τελματωμένο εδώ και 15 χρόνια.
  • Αναθεώρηση σχεδίου Μελισσίων, δεν έχει γίνει το παραμικρό από το 2011. Μια διαδικασία που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί ήδη από το 2012.
  • Επέκταση σχεδίου πόλης Μελισσίων, σε τέλμα από το 2011, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2012.
  • Επέκταση σχεδίου πόλης Νέας Πεντέλης στην περιοχή της 25ης Μαρτίου, σε τέλμα από το 2011, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2012.
  • Καμία πράξη αναλογισμού για διάνοιξη οδών δεν προχώρησε σε Μελίσσια και Νέα Πεντέλη από τις αρχές του 2011 και μετά.
  • Καμία πρόταση τροποποίησης σχεδίου πόλης που προώθησε η διοίκηση Στεργίου, δεν έχει προχωρήσει!

 

Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο κ. Στεργίου δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει, ούτε προφανώς να λύσει τα θέματα αυτά. Έχει βρει τον εύκολο δρόμο, να βγάζει δελτία τύπου, για τις ευθύνες των άλλων. Έχει βρει τον εύκολο δρόμο να παραμυθιάζει τους πολίτες.  Επτά χρόνια πλέον απόλυτης απραξίας και αδυναμίας επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων της πόλης, είναι αρκετά για τον κάθε ένα, να αντιληφθεί ότι ο κ. Στεργίου δεν μπορεί να λύσει κανένα από αυτά τα ζητήματα».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης