Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Γερό «λίφτιγκ» σε 162 οδούς με πόρους της Περιφέρειας

Γερό «λίφτιγκ» σε 162 οδούς με πόρους της Περιφέρειας

erga diakopiΑνακατασκευή και αποκατάσταση σε Μελίσσια, Νέα Πεντέλη και Πεντέλη

Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών σε Μελίσσια, Νέα Πεντέλη και Πεντέλη αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει, με ίδιους πόρους ύψους 4.720.067 €, η Περιφέρεια. Την προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, στις 7 Δεκεμβρίου μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου. Ο Δήμος θα δημοπρατήσει και θα εκτελέσει το έργο, ενώ μετά την οριστική παραλαβή του αναλαμβάνει την ευθύνη συντήρησής του με δικές του δαπάνες.

Οι παρεμβάσεις κατατάσσονται στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:

• 
Ανακατασκευή ασφαλτοστρωμένων οδών, με απόξεση (φρεζάρισμα) ασφαλτοτάπητα και διάστρωση νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας (ενδεικτικά: οδοί Μήλου, Ζωοδόχου Πηγής, Αγίου Γεωργίου, Γ. Παπανδρέου, Περικλέους, Σαλαμινομάχων κ.α.).

• 
Οδοί από οπλισμένο σκυρόδεμα, όπου θα αφαιρεθεί το σκυρόδεμα και θα διαστρωθεί νέο αντιολισθηρό οδόστρωμα από σκυρόδεμα με πλέγμα και με κατάλληλη διαμόρφωση της τελικής επιφάνειας (ενδεικτικά: οδοί Κοτζιούλα, Κωνσταντινουπόλεως, Παπαφλέσσα, Αρτεμισίας, Κολοκοτρώνη κ.α.).

• 
Οδοί όπου θα απαιτηθεί αποξήλωση ασφαλτοταπήτων, περαιτέρω εκσκαφή, κατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας (βάση - υπόβαση) και διάστρωση ασφαλτικής στρώσης (ενδεικτικά: οδοί Αγίας Σοφίας, Αγίου Γεωργίου, Πράππα, Λόντου, Π.Π. Γερμανού, Πίνδου).

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης