Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Δ. Στεργίου: «Η Πεντέλη ό,τι ιερότερο έχω στη ζωή μου»

Δ. Στεργίου: «Η Πεντέλη ό,τι ιερότερο έχω στη ζωή μου»

periodikoNeanikhPena amarysiaΣυνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης σε έξι μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης του Λυκείου Νέας Πεντέλης που τον επισκέφτηκαν στο δημαρχείο, στο πλαίσιο δημιουργικής δράσης του σχολείου για την έκδοση του περιοδικού «Νεανική Πένα».

«Η Πεντέλη είναι ό,τι ιερότερο έχω στη ζωή μου», ήταν η φράση του δημάρχου που έδωσε το στίγμα της συνέντευξης.

Η έκδοση του περιοδικού είναι μια πρωτοβουλία των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Νέας Πεντέλης, της δασκάλας τους, φιλολόγου και υπεύθυνης Προγράμματος του περιοδικού Βασιλικής Τρυφιάτη και του λυκειάρχη Ανέστη Πιλισσά. Πρόκειται για ένα καλομελετημένο έντυπο που προωθεί την ενημέρωση και  την επικοινωνία, όχι μόνο σε επίπεδο Σχολικής Κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικοί, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων) αλλά και στις τρεις πόλεις του «Καλλικρατικού» Δήμου (Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη).

Τους μαθητές συνόδευσαν ο Ανέστης Πιλισσάς και η Βασιλική Τρυφιάτη, παρουσία της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Άντας Μπούσουλα.

Ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, συνεχάρη όλους τους συντελεστές «για την υπέροχη προσπάθειά τους, αναδεικνύουμε τους μπροστάριδες για μίμηση και τους ευχόμαστε καλή δύναμη για την ενημέρωση, για τις σπουδές και τον τόπο μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης