Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Θλίψη για τον χαμό της Σοφίας Φυλακτού

Θλίψη για τον χαμό της Σοφίας Φυλακτού

sofia fylaktou«Έφυγε» από τη ζωή η  επί χρόνια ειδική γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης Σοφία Φυλακτού. Η κηδεία της τελέσθηκε την  Τρίτη 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Δημοτική Αρχή αναφέρει  «Σύσσωμη η αιρετή και η υπηρεσιακή οικογένεια του Δήμου Πεντέλης με επικεφαλής τον Δήμαρχό  Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη αποχαιρέτησε την Τρίτη 13 Μαρτίου, ώρα 16:30 την εκλεκτή συνάδελφο, φίλη και υπέροχο άνθρωπο και χαρακτήρα Σοφία Φυλακτού στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Δ.Κ. Μελισσίων όπου έγινε η Εξόδιος Ακολουθία και στη συνέχεια στο κοιμητήριο της Δ.Κ. Μελισσίων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει και της ευχόμαστε καλό παράδεισο που τον αξίζει».

 

Συλλυπητήρια από  τις παρατάξεις

Την θλίψη της για τον χαμό της Σοφίας Φυλακτού εξέφρασαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της. Η επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Νατάσα Κοσμοπούλου την αποχαιρέτισε γράφοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  «Αγαπημένη, όμορφη, καλοπροαίρετη, ευγενική, καλόψυχη, φιλότιμη και εργατική Σοφία μας. Θα μας λείψεις εσύ και το όμορφο χαμόγελο σου. Ο Δήμος έγινε φτωχότερος χωρίς εσένα. Καλό σου ταξίδι ομορφιά μου».

Τη βαθιά οδύνη του για τον θάνατο της Σοφίας Φυλακτού εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή» Αντώνης Φειδοπιάστης, Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, αναφέρει τα εξής: «Ο συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή και ο επικεφαλής του Αντώνης Φειδοπιάστης πληροφορήθηκαν με βαθιά οδύνη τον θάνατο της δημοτικής υπαλλήλου του Δήμου Πεντέλης Σοφίας Φυλακτού και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους συγγενείς και τους φίλους της. Καλό ταξίδι Σοφία».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης