Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Αθλητισμός>Αναβαθμίζεται το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΚΑΟ Μελισσίων

Αναβαθμίζεται το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΚΑΟ Μελισσίων

kaom anaptyxiakoΣημαντικές αλλαγές στη σύνθεση και στη δομή του προπονητικού επιτελείου όσον αφορά στο αναπτυξιακό του πρόγραμμα ανακοίνωσε ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων.

Επικεφαλής προπονητής του αναπτυξιακού προγράμματος στην ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο Κώστας Καλογερόπουλος, ενώ ο Κώστας Ζακυνθινός  αναλαμβάνει την αντίστοιχη θέση στη γυναικεία πυραμίδα. Αμφότεροι θα έχουν και προπονητική θέση σε τμήματα υποδομών και ακαδημιών αγοριών.

Ο Κώστας Καλογερόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ και έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση τμημάτων ακαδημιών και υποδομών, αφού τα τελευταία χρόνια κατείχε αντίστοιχη θέση στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ο Κώστας Ζακυνθινός, παλαίμαχος παίκτης και πολύπειρος προπονητής, μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα Εκπαιδευτήρια Δούκα ως προπονητής και υπεύθυνος υποδομών και ακαδημιών  με την πλούσια εμπειρία του, θα βοηθήσει  στην οργάνωση και τον σχεδιασμό του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Συλλόγου.

Σημαντικό ρόλο  θα έχουν ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και η Μαργαρίτα Μάλαμα ως υπεύθυνοι τεχνικής και αγωνιστικής κατεύθυνσης στην ανδρική και γυναικεία πυραμίδα αντίστοιχα, ενισχύοντας την παραγωγική διαδικασία με στόχο την ατομική βελτίωση και ενσωμάτωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών στα Εθνικά Πρωταθλήματα της ΕΟΚ.

Η Μαργαρίτα Μάλαμα, παράλληλα, θα έχει και την ευθύνη του προγράμματος αθλητικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης (strength and conditioning) στο Σύλλογο, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αναπτυξιακού προγράμματος, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη και σφαιρική προσέγγιση.

Ο Στέλιος Σταϊκόπουλος  και η Μαργαρίτα Μάλαμα  είναι προπονητές στις ομάδες ανδρών και γυναικών του Συλλόγου , οι οποίες αγωνίζονται στη Γ' Εθνική Κατηγορία και Α2 Εθνική Κατηγορία αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι αμιγώς καλαθοσφαιρικό σωματείο, έχει στη δύναμή του σήμερα περισσότερους από 380 αθλητές και αθλήτριες και λειτουργεί 28 τμήματα όλων των ηλικιών, γεγονός που τον κατατάσσει μεταξύ των μεγαλύτερων ερασιτεχνικών σωματείων καλαθοσφαίρισης καθώς αποτελεί κυψέλη ανάπτυξης νεαρών αθλητών και αθλητριών στη Βορειοανατολική Αττική.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης του ΚΑΟ Μελισσίων είναι εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έχει ως βασικό αντικείμενο την τεχνική κατάρτιση και αγωνιστική διαμόρφωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών και αποτελεί προτεραιότητα του Συλλόγου μας με στόχο τη διασφάλιση της προοπτικής διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης του αθλήματος που υπηρετούμε.

Παρ' όλα αυτά το σύνθημά μας δεν είναι νίκη με κάθε τίμημα. Η ομάδα και οι αρχές της είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στη δουλειά μας, σε κάθε ηλικία και σε κάθε επίπεδο. Γι' αυτό και οι Ακαδημίες μας -εκεί που διαμορφώνεται η αθλητική προσωπικότητα- είναι το στολίδι του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων και το πρώτο μας μέλημα στη συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης του συλλόγου».

.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης