Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Αθλητισμός>Συνεργασία με τον γιατρό Φραγκίσκο Ξυπνητό για τα Μελίσσια

Συνεργασία με τον γιατρό Φραγκίσκο Ξυπνητό για τα Μελίσσια

kaom xipnitos amarysiaΗ διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων  ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας  του με τον ιατρό  Φραγκίσκο Ξυπνητό.  Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική του ώμου, του αγκώνα, του ισχίου και του γόνατος. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας την πραγματοποίησε στη Β’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική Αθηνών. Μετά τη λήψη της ειδικότητας μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για χειρουργική εξειδίκευση. Είναι Διδάκτορας (Βαθμός: Άριστα) και κάτοχος Τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών – Master (Βαθμός: Άριστα) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε Ελληνικά και Διεθνή συγγράμματα Ορθοπαιδικής. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι σύμβουλος συντακτικής επιτροπής επιστημονικών περιοδικών (reviewer). Επίσης, έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα μετεκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Είναι μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης των νοσοκομείων IASO General και Υγεία.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης