Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Αθλητισμός>Ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά προγράμματα της Α.Ε. Πεντέλης

Ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά προγράμματα της Α.Ε. Πεντέλης

ae pentelis copy copy copy copyΤο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η «επίσημη πρώτη» προπόνηση  του αναπτυξιακού προγράμματος της Αθλητικής Ένωσης Πεντέλης για την περίοδο 2017-18.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων τονίζει: «Η φετινή σεζόν σημαδεύεται από ένα χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό γεγονός. 
Για πρώτη φορά στα χρονικά του Συλλόγου, ένας αθλητής του ο δεκατετραχρονος Γιάννης Νάσσης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος U14 και χρίσθηκε ήδη διεθνής.
Το γεγονός αυτό, εκτός του ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την οικογένεια της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, αποτελεί και επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου. 
Ευχόμαστε την επιτυχία του Γιάννη να ακολουθήσουν και άλλοι αθλητές της Ακαδημίας μας, αφού σημειώσουμε με έμφαση, ότι ο Γιάννης είναι ταυτόχρονα και άριστος μαθητής.
Με την ευκαιρία θέλουμε να επισημάνουμε για μια φορά ακόμη τον στόχο μας εδώ και χρόνια να προωθούμε στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας παιδιά από τις υποδομές μας.
Γι' αυτό και μόνο και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες προσπαθούμε να συντηρούμε την ομάδα όσο το δυνατό ψηλότερα στις Εθνικές κατηγορίες, ώστε τα παιδιά που αναδεικνύονται μέσα από το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα να ξεκινούν με καλύτερη προοπτική».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης