Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Αθλητισμός>Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «1ο sCh00L game»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «1ο sCh00L game»

1sChooLgame f2Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου διοργανώθηκε από την ΑΕ Πεντέλης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης αγώνας μπάσκετ με κοινωνική ευαισθησία, το «1ο sCh00L game» στο κλειστό γυμναστήριο της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στους Προέδρους των Συλλόγων  Δημήτρη Μάντζιο και Μαίρη Παπακωνσταντίνου για την πρωτοβουλία τους να στείλουν μήνυμα στήριξης προσπάθειας για αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Πεντέλης αντιμετώπισαν μια ομάδα διασήμων ενώ το σύνολο των εσόδων παραδόθηκε στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης  Μελπομένη Μπαραμπούτη προκειμένου να διατεθεί για την υλοποίηση βελτιωτικών εργασιών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Ευαγγελία Μπουσίου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης  Λευτέρης Κιτσούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Άντα Μπούσουλα, Λευτέρης Κοντουλάκος και Βλάσσης Σιώμος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης  Μανώλης Μιχελακάκης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης