Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Κοινωνία>Συνάντηση Δημάρχου με τον Διευθυντή τομογράφων του Σισμανόγλειου

Συνάντηση Δημάρχου με τον Διευθυντή τομογράφων του Σισμανόγλειου

EpiskepshAntonopoulos Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 προσήλθαν στο γραφείο του Δημάρχου Πεντέλης Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη ο Διευθυντής του Τμήματος Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Πέτρος Αντωνόπουλος και εκπρόσωπος του Τμήματος του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και του επέδωσαν αναμνηστικό δώρο ως «Ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του, για τις πρωτοβουλίες, την κοινωνική ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επέδειξε για την συμβολή με επείγουσα διαδικασία, στη δωρεά ενός Αξονικού Τομογράφου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο». Σε  σχετική επιστολή που επέδειξαν στο Δήμαρχο αναφέρεται:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε

Η παρούσα ευχαριστήρια επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό σας, για τις πρωτοβουλίες. την κοινωνική ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επιδείξατε προκειμένου να συμβάλετε, με επείγουσα διαδικασία, στην δωρεά ενός Αξονικού Τομογράφου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και έτσι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείού, μετά από χρόνια σοβαρή δυσλειτουργία. Υπενθυμίζω ότι το σοβαρό πρόβλημα δυσλειτουργίας εντοπιζόταν στην διαχείριση, κυρίως ασθενών που προσέρχονταν ως επείγοντα περιστατικά, χωρίς να έχει δυνατότητα το νοσοκομείο άμεσης διαγνωστικής προσέγγισης λόγω έλλειψης Αξονικού Τομογράφου. Υπενθυμίζω επίσης ότι το Σισμανόγλειο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αττικής και της χώρας, είναι ενταγμένο στο σύστημα γενικών εφημεριών και καλύπτει σχεδόν αποκλειστικά τις υγειονομικές ανάγκες Βορείων προαστίων και Ανατολικής Αττικής.

Οφείλω να σημειώσω ότι στο Σύνταγμα της Ελλάδος(άρθρο21-3)έχει κατοχυρωθεί ότι η υγεία των Ελλήνων αποτελεί ένα υπέρτατο και πρωταρχικό αγαθό, στην προστασία τον οποίον έχει υποχρέωση να αναλάβει το κράτος. Κατά συνέπεια είναι προφανές ότι αν επαρκούσε ή λειτουργούσε άρτια το Ελληνικό κράτος, οι αντίστοιχες δωρεές και μάλιστα με επείγουσα διαδικασία Θα ήταν περιττές. Κύριε Δήμαρχε θα σας παρακαλέσω θερμά να μεταφέρετε στα μέλη τον ΔΣ τον Δήμου σας και προς όλους τους πολίτες της περιοχής την προσωπική δέσμευση ότι η συγκεκριμένη δωρεά Θα αποφέρει μεγάλο όφελος και η υγειονομική φροντίδα των ασθενών Θα αναβαθμισθεί σημαντικά. Να μεταφέρετε επίσης ότι η δωρεά θα είναι προτρεπτική προς όλους τούς εργαζό­μενους του τμήματος που έχω την τιμή να προϊσταμαι επί 21 χρόνια για να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους προς αυτή την κατεύθυνση. Κύριε Δήμαρχε εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε να διατηρείτε τις αστείρευτες δυνάμεις σας για να προσφέρετε στον πολίτη, επιδεικνύοντας αυτό που η χώρα έχει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη, κοινωνική ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Εύχομαι επίσης ολόψυχα ο εφεξής βίος σας να είναι μεστός ευτυχίας».

                                                                                                                                                                                 

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης