Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Εκπαίδευση>Έπαρση Πράσινης Οικολογικής Σημαίας στο 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων

Έπαρση Πράσινης Οικολογικής Σημαίας στο 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων

EparshOikologikhsShmaias amarysiaΤην Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων η εκδήλωση για την έπαρση της Πράσινης Οικολογικής Σημαίας που κέρδισε για τέταρτη συνεχή χρονιά από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για την δράση του στο διεθνές δίκτυο «Οικολογικά Σχολεία». .Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν σ’ αυτό, όπου μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές με οικολογικό περιεχόμενο, που διεξήχθηκαν με τη βοήθεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και μητέρας νηπίου  Δήμητρας Δελή.

Στη συνέχεια τα νήπια με τις δασκάλες τους τραγούδησαν το «σχολείο οικολογικό», τραγούδι με πολλά μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και στίχους όπως « η πράσινη σημαία μας ένωσε παρέα, μας έκανε ομάδα δυνατή», «το μέλλον μου διεκδικώ, σε έναν κόσμο όμορφο και πιο ειρηνικό να ζω».

Η Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου  με υπερηφάνεια και συγκίνηση κατέβασε την παλιά σημαία και ύψωσε την καινούργια που θα κυματίζει για άλλα 2 χρόνια, προσδοκώντας να ξαναπάρουν το βραβείο των eco schools. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο θεματικός αντιδήμαρχος  Ηλίας Βιλιώτης και ο Υπεύθυνος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Β’ Αθηνών  Δημήτριος Γκότζος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης