Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Εκπαίδευση>Συγχαρητήρια Στεργίου στους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Συγχαρητήρια Στεργίου στους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Stergiou panelladikesΑνακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους φετινούςεπιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσε ο δήμος Πεντέλης. Αναλυτικά, αναφέρεται: «Αγαπητά μας παιδιά, μία δύσκολη και επίπονη περίοδος προσπάθειας ολοκληρώθηκε και κλείνει μέχρι να ανοίξει μία άλλη. Ο αγώνας και οι κόποι σας όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που πέτυχαν με τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία σας μας δίνει χαρά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.  Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους εύχομαι καλή υγεία ψυχική, σωματική και δύναμη. Η ζωή είναι μπροστά σας και οι ευκαιρίες ανοιχτές. Άλλωστε τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από εσάς, για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας που έδωσαν τον δικό τους αγώνα εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών στηρίζοντάς σας σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας σας.  Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης