Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτισμός>Αναβρασμός Πεντελιωτών για το κλείσιμο Α.Τ. και ΕΛΤΑ

Αναβρασμός Πεντελιωτών για το κλείσιμο Α.Τ. και ΕΛΤΑ

atpedeliselta amarysiaΣε αναβρασμό εξακολουθούν να είναι οι Πεντελιώτες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τόσο το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης όσο και τα ΕΛΤΑ της Δημοτικής Κοινότητας.

Την ίδια ώρα η Τ.Ο. Πεντέλης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης εκτοξεύουν μέσω ανακοινώσεων αλληλοκατηγορίες, που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της πολιτικής πόλωσης και φυσικά δεν λύνουν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, η Τ.Ο. Ν.Δ. αναφέρει «καταγγέλλουμε τη στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ενώ στηρίζει τις αδιέξοδες κυβερνητικές αποφάσεις με τα δύο μνημόνια ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα εμφανίζεται να στηρίζει τους εργαζόμενους στις διεκδικήσεις τους για το επίδομα των 176 €».

Από την πλευρά του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ απαντάει: «Ξεπερνάει κάθε φαντασία να μας εγκαλεί ο συνένοχος της καταστροφής της χώρας, το κόμμα των Zαππείων, των όπου γης σκανδάλων (SIEMENS, NOVARTIS, ΚΕΕΛΠΝΟ), των λιστών Λαγκάρντ και Μπόργιανς. Της διάλυσης των νοσοκομείων, των σχολείων, του κοινωνικού κράτους, το κόμμα των απολύσεων από πεποίθηση και της καταστροφής των μικρομεσαίων, των success story και των κομματικών στρατών».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης