Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτισμός>Συναυλία Μαχαιρίτσα - Μάργαρη στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Συναυλία Μαχαιρίτσα - Μάργαρη στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

maxairitsas copyΤην Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο «μάγος της κιθάρας» Παναγιώτης Μάργαρης.

Ένα ρεσιτάλ για δύο, όπου ο σπουδαιότερος τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα συναντήσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη. O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα ερμηνεύσει διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια από την τεράστια δισκογραφία του, διασκευασμένα από τον Παναγιώτη Μάργαρη, καθώς και συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι. Θα ακουστούν επίσης κομμάτια για σόλο κιθάρα από τα πρόσφατα album του Παναγιώτη Μάργαρη “Rock of my soul” και με “Τη μαγεία της κιθάρας”. Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση των δύο καλλιτεχνών, στάθηκε η περιοδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε όλη την Ευρώπη το 2011. Εκείνη τη χρονιά ο Λαυρέντης προσκάλεσε τον Παναγιώτη να συμμετάσχει στις συναυλίες του στο εξωτερικό. Το καταπληκτικό μουσικό αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής, δημιούργησε μια διαχρονική καλλιτεχνική σχέση.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Γενική είσοδος  ευρώ 15, Προπώληση 12 ευρώ, Φοιτητικά-ΑΜΕΑ-Άνω των 65  ευρώ (προπώληση : Ticketservices και σε όλα τα καταστήματα Public)

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης