Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Ο ΣΠΑΠ επενέβη άμεσα σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Χαλάνδρι

Ο ΣΠΑΠ επενέβη άμεσα σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Χαλάνδρι

mesa 1 copyΟ Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε με εθελοντές, εργαζομένους και οχήματα στην κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο Χαλάνδρι.

Η πυρκαγιά  έκαψε περίπου δύο στρέμματα οικοπεδικού χώρου. Στο σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά, επενέβη το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ έφθασαν επίσης άμεσα, κλιμάκιο εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ και πυροσβεστικά οχήματα του Συνδέσμου που βρίσκονταν σε επιφυλακή, καθώς και η ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.  Η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος και των φορέων της Αυτοδιοίκησης, είχε σαν αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί ταχύτατα υπό έλεγχο και να σβήσει πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευτυχώς το σημερινό περιστατικό δεν εξελίχθηκε σε κάτι σοβαρό, που θα μπορούσε να απειλήσει τον οικιστικό ιστό.  Ο ΣΠΑΠ για άλλη μία φορά ήταν παρών για να συνδράμει το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και το Δήμο Χαλανδρίου, ένα Δήμο Μέλος του Συνδέσμου, στην επιχείρηση κατάσβεσης με εθελοντές και πυροσβεστικά οχήματα που βρίσκονταν σε κατάσταση επιφυλακής. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τη έγκαιρη και αποτελεσματική προσπάθεια. Συνεχίζουμε να είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα και εγρήγορση, τόσο στο Πεντελικό, όσο και στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων Μελών μας, προκειμένου ταχύτατα να αντιμετωπίζουμε περιστατικά σαν το σημερινό».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης