Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Εθελοντές του ΣΠΑΠ καθάρισαν την παραλία της Γλυφάδας

Εθελοντές του ΣΠΑΠ καθάρισαν την παραλία της Γλυφάδας

IMG 1048Δράση καθαρισμού της παραλίας Γλυφάδας διοργάνωσαν η ΚΕΔΕ, ο ΣΠΑΠ και ο Δήμος Γλυφάδας την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Ειδικότερα, με τη συμμετοχή δύο πολυπληθών ομάδων εθελοντών και με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Γενικό Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο, ο Σύνδεσμος συνέδραμε στον καθαρισμό της 1ης και 5ης Μαρίνας Γλυφάδας.

Στη δράση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβασιάς Κώστας Μαυρομιχάλης, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος, ενώ συμμετείχε και η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της δράσης και της σύσκεψης ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά: «Με τη σημερινή μας δράση καθαρισμού, συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια που σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη καταβάλλει για τον καθαρισμό των ακτών του συνόλου του παραλιακού μετώπου.  Θα συνεχίσουμε δυναμικά σε κάθε περίπτωση, όπως και σήμερα που καλούμεθα να συνδράμουμε σε όποια δράση στοχεύει στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης