Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Σε γεύμα ανθρωπιάς του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου η Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων

Σε γεύμα ανθρωπιάς του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου η Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων

gevma anthropias enosi mikrasiaton melissionΣε χριστουγεννιάτικη γιορτή και γεύμα ανθρωπιάς που διοργανώθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου από την ενοριακή δράση του Ι.Ν. για παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και για παιδιά από το κατηχητικό σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μελισσίων συμμετείχε και η Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων Δήμου Πεντέλης. Την έναρξη της εκδήλωσης ευλόγησε ο π. Λουκάς. Στη συνέχεια η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Μελισσίων, Καλλιόπη Θεοφιλίδου-Δημητράκη, σε σύντομο χαιρετισμό της διαβεβαίωσε ότι τα μέλη του σωματείου είναι πρόθυμα να βοηθήσουν σε παρόμοιες δράσεις και να συνεργαστούν όπου χρειασθεί. Ευχήθηκε δε καλή πρόοδο στα παιδιά, καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

Η κα Ελισάβετ Καρέτσου, η οποία είναι και η ψυχή της ενοριακής δράσης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, αναφέρθηκε στο γεύμα ανθρωπιάς που οργανώθηκε στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής την Κυριακή των Προπατόρων, 17 Δεκεμβρίου, ως, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ημέρα αγάπης, αλληλεγγύης, φιλότιμου αντλώντας από τα παιδιά που από μικρά έμαθαν ν΄ αγωνίζονται για να κρατηθούν στη ζωή και ήλθαν εδώ να μας δώσουν χαμόγελο, δύναμη, υπερηφάνεια και να μας πουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και ότι το φιλότιμο των ορθόδοξων Ελλήνων δεν θα λείψει ποτέ και θα βοηθούμε πάντοτε τον συνάνθρωπό μας με οποιοδήποτε κόστος».

Η χορωδία του Σωματείου ομόρφυνε την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα, με τη διεύθυνση του κ. Χαρίτωνα Γραικού. Τη χορωδία συνόδευσε ο κ. Μανόλης Χανιώτης στο λαούτο, η κα Μαρουσώ Κυδωνέως στο βιολί και η κα Χριστίνα Χανιώτη στο τουμπερλέκι. Άφθονα δώρα μοιράσθηκαν στα παιδιά από έναν… παραδοσιακό Άι Βασίλη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πατέρες Λουκάς και Βασίλειος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου. Τα εδέσματα και τα γλυκά ήταν ευγενική προσφορά των γυναικών της ενοριακής δράσης και μελών της Ένωσης Μικρασιατών Μελισσίων, παρασκευασμένα από τις ίδιες. Στο τέλος της εκδήλωσης δώρα, φαγητά και τρόφιμα δόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης