Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Ο Εξωραϊστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης έκοψε την πίτα του

Ο Εξωραϊστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης έκοψε την πίτα του

Exoraistikos pita18 F2 Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο Εξωραϊστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παλαιού Δημαρχείου Δ.Κ.Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου -Καψάλης χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας πως «η στελέχωση του Ενοριακού Ναού του Αγ. Σεραφείμ με νέους Ιερείς έδωσε νέα θετική εκκίνηση στη λειτουργία και κυρίως στα έργα και την αποπεράτωση του Ναού και γι΄ αυτό ο Δήμος τους ευχαριστεί και τους παροτρύνει να συνεχίσουν».

Τόνισε πως «ο εξωραϊστικός Σύλλογος είναι ο παλαιότερος Σύλλογος της Πεντέλης και έχει προσφέρει τοπικά τόσο στον πολιτισμό όσο και στο περιβάλλον και όπως χαρακτηριστικά είπε είναι σαν το παλιό καλό κρασί που ωριμάζει. Ο Δήμος ο οποίος στήριξε την ανέγερση του Ναού με την πώληση ενός οικοπέδου επί της οδού Αρτεμισίας στη Δ.Κ. Πεντέλης, θα συμβάλλει και πάλι στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση με νέα του κίνηση».

Επεσήμανε, επίσης ότι «προωθείται η αποχέτευση στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης με την αναμόρφωση μελέτης έναρξης έργου της αποχέτευσης του Σχολικού Συγκροτήματος του ΟΤ122 και επιπλέον προωθείται η αλλαγή χρήσης στο οικόπεδο της οδού Μακρυγιάννη και Μεταξά και η ανάθεση μελέτης κατασκευής νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο οικόπεδο αυτό».

Κλείνοντας ,αναφέρθηκε στο έργο των ασφαλτοστρώσεων ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ (5.000.000,00) και στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής και στη δημοπράτηση του έργου των διακοσίων τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ (232.000,00) για την κατασκευή τεσσάρων (4) γεφυριδίων (δύο εκατέρωθεν του κοιμητηρίου και δύο στην Νταού) και στην εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή της γέφυρας στο ρέμα των Καλλισίων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Πεντέλης  Μιχάλης Κολιός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης  Ιωάννης Ζούνης και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης