Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>«Εμείς και ο σεισμός», με συμμετοχή του ΣΠΑΠ

«Εμείς και ο σεισμός», με συμμετοχή του ΣΠΑΠ

IMG 0816Στην επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχής, αλλά και ενδιαφέροντος ενημερωτική – επιστημονική Εκδήλωση «Εμείς και ο σεισμός», που διοργάνωσε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία και το συντονισμό του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και μέλους της Ε.Ε. του ΣΠΑΠ Δημήτρη Λιανού, υπό την επιστημονική καθοδήγηση της επίκουρης καθηγήτριας Σεισμολόγου Ελισάβετ Δολόγλου, της MSc Γεωφυσικού - Σεισμολόγου Αγγελικής Τσιπούρα και του μεταπτυχιακού φοιτητή Σεισμολογίας Φίλιππου Μπόνταρε.

Ο Βλάσσης Σιώμος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρωτοβουλίες σαν και αυτή, διευρύνουν τις ικανότητες και το πεδίο δράσης της Πολιτικής Προστασίας. Η εκπαίδευση των φορέων Πολιτικής Προστασίας, αλλά και των εθελοντών στη χώρα μας χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Θα πρέπει λοιπόν, πιστεύω, να γίνονται πιο συχνά εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, αλλά και ασκήσεις επί χάρτου και πεδίου προκειμένου να βελτιωθούν οι ελλείψεις μας». Και κατέληξε: «Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας σε όλες της τις εκφάνσεις, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης, όσο κυρίως σε επίπεδο χρηματοδότησης».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης