Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>«Ο Ιωάννης Καποδίστριας και η Επικαιρότητα της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης»

«Ο Ιωάννης Καποδίστριας και η Επικαιρότητα της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης»

OmiliaXolevas KapodistriasΤη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης, ομιλία με θέμα «Ο Ιωάννης Καποδίστριας και η Επικαιρότητα της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης» στην Αίθουσα «Ι. Καποδίστριας» στη Δ.Κ. Πεντέλης με Ομιλητή τον Πολιτικό Επιστήμονα και Συγγραφέα  Κωνσταντίνο Χολέβα.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου -Καψάλης στον χαιρετισμό του τόνισε πως η καταξιωμένη προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια με το μεγαλείο της οργανωτικότητας και τη λειτουργία του, επεβλήθη πανευρωπαϊκά τη δύσκολη περίοδο του «Μέτερνιχ», μετά τις μεγάλες διπλωματικές του επιτυχίες στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας και τη διαμόρφωση της «Καντονιακής» διακυβέρνησης στην Ελβετία, οργάνωσε το ανύπαρκτο Ελληνικό Κράτος εκ του μηδενός και δυστυχώς υπήρξε θύμα των δαιμόνων της Ελληνικής μας φυλής.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Τοπικός Σύμβουλος της Δ.Κ. Πεντέλης  Κανέλλος Γεωργόπουλος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα και Ιωάννης Ζώης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης