Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή»

Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή»

penteli topΠαρουσία εκατοντάδων στελεχών, πολιτικών προσώπων και φίλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή», το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου Μελισσίων.

Το επίσημο καλωσόρισμα της εκδήλωσης έκανε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Δημήτρης Αποστολάκος, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε λόγο ο Βασίλης Μπούρας, ο οποίος τόνισε ότι «σήμερα καταθέτουμε την “ταυτότητά” μας και τον στόχο μας για τις εκλογές του 2019», προσθέτοντας ότι πίσω από την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή δεν υπάρχει κανένα κόμμα, καθώς «όλοι είμαστε, πάνω απ’ όλα, με την πόλη μας».

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο επικεφαλής του συνδυασμού, Αντώνης Φειδοπιάστης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε μια από τις βασικές «αρχές» του συνδυασμού: «Σας επαναλαμβάνω ότι πρέπει να ξεχάσετε την παλιά ρήση “τα παράπονά σας στον δήμαρχο”. Αρχή του τόπου θα είναι οι πολίτες. Όλοι μαζί, πολίτες, δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος, θα λύνουμε τα καθημερινά, αλλά και τα μακροχρόνια προβλήματα του δήμου και θα σχεδιάζουμε το μέλλον. Είμαστε κοντά σας, σας θέλουμε δίπλα μας για μια Νέα Αρχή».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτίνες της Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και Ελένη Αυλωνίτου, η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Λεβέντη, η πολιτευτής της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών, Μαριάνθη Καφετζή, ο πρώην δήμαρχος Νέας Πεντέλης, Κώστας Κοσοβίτσας, αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Συμπολιτεία», αποτελούμενη από τους Νατάσσα Κοσμοπούλου, Βλάσση Σιώμο, Δημήτρη Σταυρόπουλο και Γιώργο Δρόσο, ο πρώην αντιδήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Καρβουνάκης, αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης & Πολιτισμού» με την επικεφαλής Ελένη Σακισλή, ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, οι αναπληρωτές διοικητές του Παίδων Πεντέλης, Βαγγέλης Τριγώνης και του Αμαλία Φλέμινγκ, Γιάννης Μιχαλακούκος, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών και φίλων Ν. Πεντέλης, Μανώλης Κοτσάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Κυκλαδιτών και φίλων, Γιάννης Δεναξάς, καθώς και πλήθος εκπροσώπων τοπικών συλλόγων Μελισσίων και Πεντέλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης