Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Ο Δήμαρχος στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου

Ο Δήμαρχος στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου

PitaSyllogouErgazomenon18Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ο Τέλης» στην Πεντέλη παρευρέθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου  ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης. Ο Δήμαρχος κατά την τοποθέτησή του διεμήνυσε τις βασικές θέσεις της διοίκησης:

  • «Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου
  • Είμαστε αντίθετοι στην προωθούμενη διάταξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  για την 14ετή υποχρεωτική εκπαίδευση καθόσον πλήττει τους εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς».

Ο κ. Στεργίου τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη οι εργαζόμενοι να γίνουν σωστοί επαγγελματίες στον τομέα τους ενώ υπογράμμισε «αφεντικό των εργαζομένων είναι ο πολίτης και η επίλυση των νόμιμων αιτημάτων του είναι υποχρέωσή μας».

Έκλεισε λέγοντας για μία ακόμη φορά ότι «στη διοίκηση Στεργίου κέντρο και πρώτη προτεραιότητα παραμένει  ο άνθρωπος  και όλα τα προβλήματα που τον αφορούν πρέπει να  προσπαθούμε να τα επιλύουμε άμεσα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης  Μιχάλης Κολιός, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων  Σεβαστός Βορέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, Αναστασία Κοσμοπούλου, Αντώνης Φειδοπιάστης, Βασίλης Μπούρας, Δημήτρης Αποστολάκος, Λευτέρης  Κοντουλάκος, Γεωργία Μητροπούλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης  Ιωάννης Ζούνης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. Βασίλης Λάζος και η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων  Γιώτα Τσινού.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης