Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Ημερίδα υπό την αιγίδα του Δημάρχου για το Μακεδονικό Ζήτημα

Ημερίδα υπό την αιγίδα του Δημάρχου για το Μακεδονικό Ζήτημα

pentelh copyΤην Κυριακή 4 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε από τον Επιστημονικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Βορείων Προαστίων Αττικής και τον Σύλλογο «Ορθόδοξος Πορεία Μελισσίων Αττικής» υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου -Καψάλη Ημερίδα με θέμα «Το Μακεδονικό Ζήτημα Διαχρονικά» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε για την επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί η πατρίδα μας και θέτοντας τους προβληματισμούς του για τον αν υπάρχει εθνική στρατηγική για το θέμα και τι κάνει η συντεταγμένη πολιτεία. Τόνισε πως  ένας λαός για να σταθεί πρέπει να στηρίζει τις ρίζες του, και οι ρίζες μας είναι ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός.

Εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο κος Γεώργιος Τσούπρας με θέμα «Οι αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων διαχρονικά», ο κος Δημήτριος Γόνης με θέμα: «Η Εκκλησία των Σκοπίων βασικό όργανο στηρίξεως του Μακεδονισμού» και ο κος Γεώργιος Σούρλας με θέμα «Παραχαράκτες της Ιστορίας και εθνομηδενισμός»,  ενώ την αποτίμηση του θέματος έκανε ο κος  Στυλιανός Παπαθεμελής. Τον Συντονισμό της Ημερίδας είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Ηλίας Δ. Μπάκος.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ Παναγιώτης Μούστρης, η Δημοτική Σύμβουλος  Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων  Γιώτα Τσινού, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ  Δημήτρης Τζαμτζής, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης