Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Ο Δήμαρχος σε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών που συμμετέχουν σε δράσεις της Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμαρχος σε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών που συμμετέχουν σε δράσεις της Πολιτικής Προστασίας

pentelh copy copy copyΣε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών που συμμετέχουν σε όλα τα στάδια των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας παρευρέθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. (Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος) υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και την υποστήριξη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, είτε με την εθελοντική τους δράση, είτε ως εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες και επικεφαλής αρμόδιων φορέων προσφέροντας σπουδαία συμβολή στο πεδίο των εκτάκτων αναγκών με μια ιδιαίτερη και άκρως αποτελεσματική δράση. Τον Δήμαρχο συνόδευσε στην εκδήλωση αντιπροσωπεία των γυναικών εθελοντριών του Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης η οποία παρέλαβε τους τιμητικούς επαίνους για την προσφορά τους σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης