Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Γιατί γέμισε με Peugeot το My Market;

Γιατί γέμισε με Peugeot το My Market;

mymarket amarysia copyΗ γαλλική μάρκα είναι η «αγαπημένη» των My Market, καθώς για μια ακόμα φορά της εμπιστεύτηκε την ανανέωση του στόλου των εταιρικών της αυτοκινήτων.

Το συμπαγές, ασφαλές, σβέλτο και ιδιαίτερα οικονομικό Peugeot 208 επέλεξε η METRO AEBE, μητρική εταιρεία της αλυσίδας καταστημάτων My Market, ως αυτοκίνητο των στελεχών της. Έτσι η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 ξεκίνησε τη διαδικασία παράδοσης των πρώτων από τα 181 συνολικά 208, που θα παραλάβει η METRO.

Η δυναμική εμφάνιση, ο τεχνολογικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, καθώς και οι νέοι, αποδοτικοί, βραβευμένοι και οικονομικοί κινητήρες που εξοπλίζουν το γαλλικό  μοντέλο, αποτελούν τους λόγους που το έφεραν πρώτο στην προτίμηση  της ελληνικής αλυσίδας My market.

Η εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας των Peugeot 208 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα My market στη Λεωφόρο Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η METRO έχει παραλάβει από το 2015 πάνω από 300 επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα μάρκας Peugeot για τα στελέχη της.

Η ανάθεση μιας ακόμη παραγγελίας εταιρικού στόλου στην Peugeot επιβεβαιώνει αφενός την αξιοπιστία των μοντέλων της  Peugeot και αφετέρου τη δέσμευσή της,  για τη συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Αξίες που η Peugeot μοιράζεται με την εταιρεία METRO και έχουν οδηγήσει τις δύο εταιρείες σε εξαιρετικές εμπορικές επιδόσεις, παρά το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον.

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης