Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Εξαπλή διάκριση για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Εξαπλή διάκριση για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

healthcare awards iatrikoΤις περισσότερες διακρίσεις εξασφαλίζοντας 6 χρυσά βραβεία, απέσπασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στα Healthcare Business Awards. Τα βραβεία παρέλαβαν σε ειδική τελετή στελέχη του Ομίλου, ο οποίος βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Επενδυτική Δραστηριότητα», «Συμβολή στην Απασχόληση», «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού», «Ποιότητα Υπηρεσιών», «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον» και «Επικοινωνία».

Προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμοί στον τομέα της Υγείας, τα βραβεία Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τον εκδοτικό Οίκο Boussias Communications. Οι διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν την επενδυτική δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τη στήριξη της οικονομίας μέσω της προσφοράς θέσεων εργασίας. Επιπρόσθετα, αναδεικνύουν την προσπάθεια του Ομίλου, ώστε η Ελλάδα να γίνει προορισμός Ιατρικού Τουρισμού, παρέχοντας υπηρεσίες με βάση τις πλέον σύγχρονες πιστοποιήσεις. Επιβραβεύουν ακόμη την προσήλωση του Ομίλου σε ένα αυστηρό περιβαλλοντικό πρότυπο ενώ αναφέρεται ότι χάρη στην επικοινωνιακή στρατηγική του επιτυγχάνεται η καινοτομία και η εξωστρέφεια του Ομίλου.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Χρήστος Αποστολόπουλος, σε σχετική του δήλωση αναφέρει ότι   «Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι  περισσότερες από κάθε άλλο brand στο χώρο της υγείας,  αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας και ενισχύουν τη δέσμευση μας απέναντι στους ασθενείς μας, τους εργαζόμενούς μας και τους συνεργάτες μας. Με γνώμονα την καινοτομία και την αριστεία, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα εξακολουθήσει  να απαντά στην κρίση με νέες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες υποδομές, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών του, με στόχο η χώρα σύντομα να αποτελέσει διεθνή προορισμό Ιατρικού Τουρισμού».

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης