Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>ΙΑΣΩ GENERAL: Δίπλα στους αθλητές του Πανιωνίου

ΙΑΣΩ GENERAL: Δίπλα στους αθλητές του Πανιωνίου

ekdilosi panioniosΤο ΙΑΣΩ General ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ΚΑΕ Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola, προσφέροντας προνόμια υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ στους αθλητές και τα στελέχη της ΚΑΕ Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola καθώς και στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ως Ιατρικός Υποστηρικτής, βρίσκεται δίπλα στους αθλητές για να τους εξασφαλίσει υπηρεσίες υγείας καθ’ όλη  την αγωνιστική περίοδο. Η συνεργασία ξεκίνησε με την πραγματοποίηση βασικού και καρδιολογικού checkupσε όλους τους παίκτες. Επιπρόσθετα, η ΚΑΕ Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola θα συμμετέχει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» για την πραγματοποίηση ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα.

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργιος Καμπερίδης, Avry Holmes, Darryl Anery Woodson, Clinton Steindl, Γρηγόρης Ραλλάτος, Ιωάννης Κεχαγιάς, Ιωάννης Μολφέτας, Jr. Samuel Woods, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Esian Henderson, Γιάννης Δημακόπουλος, Slaven Cupkovic, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νίκος Μίχαλος, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης και τα μέλη της διοίκησης, Χρήστος Βουζουνεράκης και Πολύδωρος Συρίγος. Την έναρξη της συνεργασίας χαιρέτησαν η Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Marketing&Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General, ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, MD, PhD, Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Ειδικός Αθλητίατρος, Διευθυντής Κλινικής Αναγεννητικής και Επανορθωτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ General, και ο αρχηγός του Πανιωνίου ΒΙΚΟΣ Cola, Βαγγέλης Σακελάριου.

Σε δήλωσή της η Χ. Θεοδώρου ανέφερε ότι είναι περήφανη για τη συνεργασία με τον Πανιώνιο ευχαριστώντας τον Δρ. Σ. Αλευρογιάννηνηπο για τη συμβολή του στη συνεργασία. Με τη σειρά του ο Δρ. Σ. Αλευρογιάννηπος ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΙΑΣΩ General για τη νέα τους συνεργασία. Ο αρχηγός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην ιατρική φροντίδα που χρειάζονται οι παίκτες του Πανιωνίου την οποία πλέον τους παρέχει το ΙΑΣΩ General.

           

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης