Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Tαξιδεύουν & αναζωογονούν τα Royal Botanic Cocktails

Tαξιδεύουν & αναζωογονούν τα Royal Botanic Cocktails

digeaΑρώματα και γεύσεις που μας ταξιδεύουν στην Ελληνική Ύπαιθρο, από το GB Roof Garden Bar και τα Reserve Brands της Diageo

Αρώματα που ταιριάζουν με τις διαθέσεις μας, που μας ταξιδεύουν, χαλαρώνουν και αναζωογονούν, ανασύροντας αναμνήσεις από μια βόλτα στην ελληνική ύπαιθρο.

Αυτές τις αναμνήσεις, ανέσυρε η ομάδα του GΒ Roof Garden Bar σε μια υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ευφάνταστα cocktails, συνδυασμένα με βότανα που καλλιεργούνται στον κήπο του ξενοδοχείου με μοναδικά αποστάγματα. Έτσι, το ουίσκι Johnnie Walker Odyssey, το τζιν Tanqueray No Ten, η βότκα Ketel One, η τεκίλα Don Julio Añejo, η βότκα Ciroc και το blended Irish ουίσκι Roe&Co συναντούν τη ρίγανη, τον βασιλικό, τη λεβάντα, το φασκόμηλο, το θυμάρι και το χαμομήλι.

Η συλλογή των cocktails περιλαμβάνει:

• Το Rob Roy Odyssey, με βάση το ουίσκι Johnnie Walker Odyssey και φρέσκια ρίγανη, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

• Το Basil Dream, με βάση το τζιν Tanqueray No Ten όπου κυριαρχεί ο βασιλιάς των αρωματικών βοτάνων, ο βασιλικός, που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.

• Το Purple Rain, με την αγαπημένη βότκα των bartenders Ketel One και λεβάντα που απομακρύνει την ένταση και το άγχος.

• Τη Sage Margarita, με βάση την premium τεκίλα Don Julio Añejo, στην οποία το φασκόμηλο βγάζει ένα ιδιαίτερο άρωμα που μας αναζωογονεί και μας τονώνει.

• Το Elixir, με βότκα Ciroc και θυμάρι – γνωστό για την ευεξία που προσδίδει. Σύμφωνα με το μύθο δημιουργήθηκε από τα δάκρυα της Ωραίας Ελένης.

• Και το St. Patrick’s, όπου το blended ουίσκι Roe & Co δένει μοναδικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού.

Η αρχική πηγή έμπνευσης ήταν μια ανακάλυψη που έγινε λίγο έξω από τη Λεμεσό, στην αρχαία πόλη Αμαθούντα στην Κύπρο. Εκεί, σε ένα αρχαίο εργαστήριο παραγωγής αρωμάτων, περίπου 4.000 ετών, βρέθηκαν σκεύη αρωμάτων τα οποία περιείχαν βότανα που μετατρέπονταν σε απόσταγμα για την παραγωγή αρωμάτων και φαρμάκων. Έτσι δημιουργήθηκε το «Royal Botanic Cocktails», το οποίο «ενσαρκώθηκε» από τη Μεγάλη Βρετανία, σε συνεργασία με τα Reserve Brands της Diageo.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης