Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Πετρέλαιο θέρμανσης «με την εγγύηση της ΕΚΟ»

Πετρέλαιο θέρμανσης «με την εγγύηση της ΕΚΟ»

Logo EKO amarysiaΟ Όμιλος ΕΛΠΕ, μέσω της θυγατρικής του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ, ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου τη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του:

- Είναι αντιδιαβρωτικό / αντιρρυπαντικό.

- Παρέχει τελειότερη καύση.

- Μειώνει τις επικαθήσεις στον καυστήρα.

- Περιορίζει σημαντικά τον μαύρο καπνό.

Οι καταναλωτές στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Φθιώτιδας, Ξάνθης και Έβρου, μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από την EKO, τηλεφωνώντας στο 18198. Για τις υπόλοιπες περιοχές μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους συνεργάτες μεταπωλητές, ή στους πρατηριούχους ΕΚΟ. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν άμεση παράδοση μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα δώσουν την παραγγελία τους, σε χαμηλές τιμές και εξυπηρέτηση με σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και έμπειρο προσωπικό.

Ως προς τον έλεγχο, το EKO Control System είναι ένας φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης, που τοποθετείται δωρεάν από την ΕΚΟ μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής και διασφαλίζει 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλαμβάνεται, καθώς:

• 
Μετρά με ακρίβεια την παραδιδόμενη ποσότητα καυσίμου.

• 
Ανιχνεύει τον αέρα και το νερό στην παροχή καυσίμου.

• 
Μετρά τη θερμοκρασία παράδοσης.

• 
Διασφαλίζει ότι πληρώνετε μόνο την ποσότητα που μπήκε στη δεξαμενή.

Παράλληλα, η Eurobank και η ΕΚΟ, προσφέρουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και 3% επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των Πιστωτικών Καρτών της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2018 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα σε 9 άτοκες δόσεις. Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή, εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 3% επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης