Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Νέο υπερσύγχρονο Τμήμα Καρδιαγγειακών Παθήσεων

Νέο υπερσύγχρονο Τμήμα Καρδιαγγειακών Παθήσεων

sample 006   CopyΗ Affidea Ευρωιατρική, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, έθεσε σε πλήρη λειτουργία Πρότυπο Καρδιολογικό Τμήμα στην ιατρική μονάδα που διατηρεί στην περιοχή του Ψυχικού (Αδριανείου 28 & Βεάκη). Η διενέργεια ειδικών εξετάσεων, όπως το διαστολικό stress echo και το exercise echo (stress echo με άσκηση), το οποίο περιλαμβάνει δοκιμασία κόπωσης στον κυλιόμενο διάδρομο Τ 2100 ή στο προηγμένης τεχνολογίας ύπτιο εργομετρικό ποδήλατο E Bike EL, κάνει το νεοσύστατο τμήμα μοναδικό. Παράλληλα, προσέθεσε ιατρείο καρδιο-ογκολογίας για ασθενείς με νεοπλασίες, με στόχο να τους βοηθήσει να λάβουν την ενδεδειγμένη θεραπεία και να την ολοκληρώσουν με ασφάλεια, ώστε να προληφθεί η βλάβη στην καρδιά και στα αγγεία τους.

Η Affidea Ψυχικού λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2011, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς τον εξεταζόμενο. Παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ψηφιακές εφαρμογές πρωτοποριακές για την Ελλάδα και παράλληλα μέσω ενός καινοτόμου συστήματος διαχείρισης και αποθήκευσης των εξετάσεων μπορεί και διαμορφώνει ένα άριστα οργανωμένο αρχείο ιατρικού ιστορικού για κάθε εξεταζόμενο.

Στο κέντρο πραγματοποιούνται εξετάσεις υπερήχων, εξειδικευμένες εξετάσεις διάγνωσης αγγειακών παθήσεων (triplex αγγείων), ψηφιακή μαστογραφία, μαγνητική τομογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας, υπό την επίβλεψη του επιστημονικού διευθυντή του Ομίλου Δρ. Νικόλαου Λιάση.

Η επιστημονική ομάδα στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας συμπληρώνει τις διαγνωστικές υπηρεσίες, προσφέροντας άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα στους εξεταζόμενους.

Η Affidea Ψυχικού είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Λειτουργεί καθημερινά από τις 06:30 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 07:30 έως τις 14:00.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης