Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>«Open Day» στο Γυμνάσιο της Ιονίου Σχολής

«Open Day» στο Γυμνάσιο της Ιονίου Σχολής

ionios filotheiΟι κεντρικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, στη Φιλοθέη, & ο Σύλλογος Καθηγητών ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους νέους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2018 - 2019.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός, που για περισσότερο από έναν αιώνα, αποτελεί σταθερή αξία στη διαμόρφωση της παιδείας των Ελλήνων, ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί τη νέα γενιά μαθητών, εκείνων που θα διακριθούν για την προσωπικότητα, το ήθος, την εκφραστική δεινότητα και το δημιουργικό τους αποτύπωμα, και θα συμβάλλουν μελλοντικά, μέσα από το έργο τους, στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, από τις 11.00 το πρωί, η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, με την υποστήριξη των εξειδικευμένων ακαδημαϊκών συνεργατών της, πραγματοποιεί «Open Day», καλωσορίζοντας τους υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους στις κεντρικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, στη Φιλοθέη (Λουκή Ακρίτα 10). Η πρόσκληση αφορά στους μαθητές που κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018 = 2019 θα ενταχθούν σε τάξεις Γυμνασίου.

Στο πλαίσιο του «Open Day}, τους υποψήφιους μαθητές θα υποδεχθεί ο Σύλλογος Καθηγητών του Σχολείου. Οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν σε επαφή με την εκπαιδευτική φιλοσοφία της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, θα ενημερωθούν για το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων και θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής και ψηφιακών μέσων, κλειστό αθλητικό κέντρο, εργαστήρια φυσικών επιστημών, ευρύτατα ενημερωμένες βιβλιοθήκες, ένα υπερσύγχρονο studio μουσικής, που ενισχύει τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα των μαθητών καθώς και μια σειρά από Ομίλους Δημιουργικής Απασχόλησης, σε τομείς όπως το θέατρο, τα εικαστικά, τη φωτογραφία, την ιστορία, τη ρητορική, το περιβάλλον, κ.ά.

Από το 1908, η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ έχει ταυτίσει το όνομά της με την ποιότητα στην ελληνική εκπαίδευση κι έχει «φιλοξενήσει» στα θρανία της αναρίθμητες προσωπικότητες Ελλήνων, που διακρίθηκαν σε όλους τους κλάδους της Επιστήμης, της Τέχνης, των Γραμμάτων και της Επιχειρηματικότητας. Οι εγγραφές στις νέες τάξεις Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και International Baccalaureate για το ακαδημαϊκό έτος 2018 = 2019 έχουν ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Open Day», μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Υποδοχής Μαθητών, στο τηλ. 210 6857130.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης