Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Νέο κατάστημα WATT+VOLT στο Μαρούσι

Νέο κατάστημα WATT+VOLT στο Μαρούσι

egkainia WATTVOLT 1Λαμπερά εγκαίνια, παρόντος και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη που δήλωσε «στο πλευρό των επιχειρηματιών που επενδύουν σε καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις»

Την κορδέλα των εγκαινίων του νέου καταστήματος του δικτύου WATT+VOLT στο Μαρούσι, έκοψε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των επιχειρηματιών.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος WATT+VOLT στην Αθήνα, που άνοιξε τις πόρτες του στο Μαρούσι (Λ. Κηφισιάς 217Α), ο Γ. Πατούλης έστειλε μήνυμα στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, που προάγει μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Στη νέα εποχή, η κάθε επιχειρηματική προσπάθεια αποτελεί ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα, ενάντια στην κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών που επενδύουν σε καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Καλωσορίζουμε στην πόλη μας το νέο κατάστημα WATT+VOLT και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους της επιχείρησης».

Στο νέο κατάστημα WATT+VOLT, πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Παρών στα εγκαίνια έδωσε και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης