Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τριπλή διάκριση στα Franchise Business Awards

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τριπλή διάκριση στα Franchise Business Awards

ab copyΜια ακόμη διάκριση μέσα στο 2018, και μάλιστα… τριπλή, απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος, κερδίζοντας τρία νέα βραβεία στα Franchise Business Awards, την πρωτοπόρο διοργάνωση αναγνώρισης καλών πρακτικών στο πεδίο του franchise marketing στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:
- Βραβείο στην κατηγορία Eco Friendly Franchise για την περιβαλλοντική πολιτική που εφαρμόζει με συνέπεια στα δίκτυα franchise.
- Βραβείο στην κατηγορία Best Marketing Campaing, για τη στρατηγική επικοινωνίας που ακολουθεί απρόσκοπτα στο franchise.
- Βραβείο στην κατηγορία Best Core Web Strategy, για την επιτυχημένη digital στρατηγική της.
«Οι διακρίσεις αποδεικνύουν στην πράξη ότι η ΑΒ αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, εξελίσσοντας συνεχώς τις μεθόδους και τα εργαλεία που αποτελούν την προστιθέμενη αξία της στο σύγχρονο franchise», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία, προσθέτοντας: «Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με βαθιά πίστη στην ελληνική επιχειρηματικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου στο εγχώριο λιανεμπόριο και προσφέρει διεξόδους στο επιχειρείν, επενδύοντας μεταξύ άλλων σε σύγχρονα μοντέλα δικαιόχρησης σε κάθε γωνιά της χώρας».

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης