Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Τρία βραβεία η ΑΒ Βασιλόπουλος

Τρία βραβεία η ΑΒ Βασιλόπουλος

ab copy copyH AB Βασιλόπουλος για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε στα «Retail Business Awards», αποσπώντας τρία βραβεία στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες:

- 
Retail Campaign για την πρωτοποριακή καμπάνια «Γιατί εδώ», που αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

- 
Retail Store Super Market για τον ξεχωριστό σχεδιασμό και τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το νέο κατάστημα ΑΒ στην οδό Μητροπόλεως 72 στην Αθήνα.

- 
Retail Franchisor of the Year για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για τις καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις και πρακτικές που εφαρμόζει στο πεδίο του Franchise.

Τα «Retail Business Awards» διοργανώνονται για 16η συνεχή χρονιά από την Direction και το περιοδικό «Retail Business». Τελούν κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης