Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Ευρωπαϊκό Νο1 το ελαιόλαδο «H ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»

Ευρωπαϊκό Νο1 το ελαιόλαδο «H ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»

ABH AB Bασιλόπουλος ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του ευρωπαϊκού λιανεμπορίου στα European Private Label Awards 2018, αποσπώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ambient Grocery, με τη σειρά ελαιολάδων ιδιωτικής ετικέτας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη». H συγκεκριμένη σειρά, περιλαμβάνει εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανωτέρας κατηγορίας που παράγονται από έμπειρους παραγωγούς σε φημισμένους ελληνικούς τόπους, από την πλέον αναγνωρίσιμη ελληνική ποικιλία, την Κορωνέικη.

Τα προϊόντα διακρίθηκαν για τη γεύση τους, την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, που συνδυάζει με δημιουργικότητα σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», η οποία αναδείχθηκε Finalist στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).

Από το 2003, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπογράφει τη σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη». Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με το μεράκι και την ξεχωριστή φροντίδα Ελλήνων παραγωγών, που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους και αυθεντικές συνταγές, για να δημιουργήσουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

«Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στην Ελλάδα και την εύφορη ελληνική γη, συνεχίζει με περηφάνια να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα της χώρας, με στόχο να προσφέρει απλόχερα το καλύτερο για όλους», τονίζει η εταιρία.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης