Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΙΒΛΙΟ>Κράτα με σφιχτά

Κράτα με σφιχτά

krata me sfixtaΜετά το «Έλα πιο κοντά» (Η ιστορία του Τζέις), που ήταν το πρώτο της σειράς «Επικίνδυνοι Εραστές» της Τζίνα Σογουόλτερ, από τις εκδόσεις Silk κυκλοφόρησε πρόσφατα το «Κράτα με σφιχτά» (Η ιστορία του Μπεκ).

Για τον Μπεκ Όκλι μόνο ένας νόμος υπάρχει: Μια κι έξω. Πολλή δουλειά, χρόνο με τους μοναδικούς ανθρώπους που εμπιστεύεται, τους δυο αδερφικούς φίλους του, και άφθονη ηδονή.

Αυτό είναι το πρόγραμμα του εκατομμυριούχου πλεϊμπόι, ο οποίος ξέρει καλά τι σημαίνει απώλεια και θα κάνει το παν για να μην την ξαναβιώσει. Εξάλλου, μετακόμισε στην κωμόπολη Στρόμπερι Βάλεϊ της Οκλαχόμα χωρίς να περιμένει καμιά έκπληξη. Ποτέ δε θα μπορούσε να προβλέψει ότι μια ευαίσθητη καλλονή του Νότου θα κατάφερνε με τον τρόπο της να διαπεράσει την πανοπλία του.

Η Χάρλοου Γκλας είναι αποφασισμένη να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Κάποτε ήταν το φόβητρο του σχολείου. Έπειτα έχασε όλα όσα αγαπούσε και στη συνέχεια πλήρωσε το τίμημα για το κακό παρελθόν της.

Τώρα θέλει δέσμευση –το μόνο πράγμα που ο Μπεκ αρνείται να της προσφέρει. Καθώς η χημεία ανάμεσά τους παίρνει φωτιά, εκείνος θα πρέπει ή να ραγίσει την καρδιά της ή να της παραδώσει τη δική του.

Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των Best Sellers των New York Times και της USA Today με τις απόλυτα συναρπαστικές ιστορίες της που διαβάζονται απνευστί, όπως σημειώνουν οι κριτικοί.

Με περισσότερα από πενήντα έργα στο ενεργητικό της, έχει αποδείξει το ταλέντο της σε πολλά διαφορετικά είδη, από το σύγχρονο αισθηματικό και το εφηβικό μυθιστόρημα μέχρι το υπερφυσικό. Ξεχωριστή θέση στο έργο της κατέχει η εμπνευσμένη σειρά της «Άρχοντες του Κάτω Κόσμου», που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη

Εκδόσεις: Silk

Σειρά: Επικίνδυνοι Εραστές 2

Συγγραφέας: Gena Showalter      

Σελίδες: 392

Tιμή: 9,90 ευρώ

Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2017

Περισσότερα στην κατηγορία Βιβλίο > ΤΕΧΝΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης