Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΙΒΛΙΟ>Οι Εκδόσεις Παρισιάνου δίπλα στο Παιδί

Οι Εκδόσεις Παρισιάνου δίπλα στο Παιδί

ekdoseis parisianouΗ παιδική ηλικία είναι αναμφισβήτητα μια περίοδος της ζωής του ανθρώπου γεμάτη ανακαλύψεις, περιπέτειες, παιχνίδι και γέλιο. Σε αυτή τη γεμάτη προκλήσεις και στόχους περίοδο, πολλά είναι τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά στο παιδί και καλείται να ξεπεράσει. Είτε οι δυσκολίες προέρχονται από το ίδιο το παιδί είτε όχι, το παιδί βρίσκεται στην πιο τρυφερή ηλικία και έρχεται αντιμέτωπο με φοβίες και αδυναμίες που πρέπει να πάρει δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθει.

Σ’ αυτή την περίοδο οι Εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε. έρχονται να βοηθήσουν και να συμπληρώσουν τους γονείς και τους δασκάλους με βιβλία κατάλληλα για τη διαχείριση όλων αυτών των καταστάσεων.

Οι σειρές «Έτοιμοι για Μάθηση» (4 βιβλία 32 σελίδων έκαστο), «Προσέχω τον Εαυτό μου» (4 βιβλία 36 σελίδων έκαστο) και «’Ωρα για Διάβασμα» (5 βιβλία 24 σελίδων έκαστο) των εκδόσεων Παρισιάνου, με εύχρηστα βιβλία, εξαιρετικά εικονογραφημένα, με χαρούμενα χρώματα και προσιτή τιμή (6 ευρώ), βοηθούν το παιδί να ελέγξει τον εαυτό του, να ζητάει βοήθεια χωρίς να ντρέπεται, να δείχνει επιµονή, να µην τα παρατάει ποτέ και να προσπαθεί κάθε φορά µε όλες του τις δυνάµεις, να πηγαίνει προετοιμασμένο και χαρούμενο στο σχολείο και να αντιμετωπίζει χωρίς φόβο κάποιες δύσκολες καταστάσεις, αλλά και πολλά άλλα διάφορα θέματα.

Περισσότερα στην κατηγορία Βιβλίο > ΤΕΧΝΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης