Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΙΒΛΙΟ>Επικίνδυνοι εραστές : Φίλα με καυτά

Επικίνδυνοι εραστές : Φίλα με καυτά

fila me Kauta silk amaryiaΟ εκατομμυριούχος δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών Λίνκολν Γουέστ έχει σκοτεινό και τραγικό παρελθόν. Ο περιζήτητος εργένης ζει με χρονοδιάγραμμα κι ακολουθεί έναν αυστηρό νόμο –μια σχέση κάθε χρόνο, διάρκειας όχι περισσότερο από δύο μηνών. Προσδοκίες; Καμία. Όταν εγκατέλειψε την πρωτεύουσα για μια μικρή κωμόπολη, ήλπιζε να αποδράσει από τις αναμνήσεις του –ώσπου μια καλλονή με περίσσιο θράσος ανασύρει θαμμένα από χρόνια συναισθήματα.

Ένα μεταμελημένο κορίτσι με ξέφρενο παρελθόν, η Τζέσι Κέι Ντίλον, έχει πάρει απόφαση να ακολουθήσει τον ίσιο δρόμο. Αλλά η έλξη αγάπης-μίσους που υπάρχει ανάμεσα σΆ εκείνη και τον Γουέστ είναι ακατανίκητη. Δεν μπορούν να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον χωρίς να βγάλουν τα ρούχα τους. Το τελευταίο που της χρειάζεται είναι να γίνει τo πασατέμπο του για το επόμενο δίμηνο.

'Aραγε θα κάνει εξαίρεση για χάρη της; Γιατί, όπως όλα τα πρώην κακά κορίτσια, ξέρει ότι οι νόμοι είναι για να καταπατούνται.

Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times και της USA Today με τις "απόλυτα συναρπαστικές ιστορίες" της που "διαβάζονται απνευστί", όπως σημειώνουν οι κριτικοί.

Με περισσότερα από πενήντα έργα στο ενεργητικό της, έχει αποδείξει το ταλέντο της σε πολλά διαφορετικά είδη, από το σύγχρονο αισθηματικό και το εφηβικό μυθιστόρημα μέχρι το υπερφυσικό. Ξεχωριστή θέση στο έργο της κατέχει η εμπνευσμένη σειρά της "'Αρχοντες του Κάτω Κόσμου", που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.   

Εκδόσεις: Silk

Συγγραφέας: Gena Showalter      

Σελίδες: 408

Tιμή: 9,90  ευρώ

Περισσότερα στην κατηγορία Βιβλίο > ΤΕΧΝΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης