Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΙΒΛΙΟ>Ώρα να λάμψεις

Ώρα να λάμψεις

ora na lampseisΥπάρχουν βιβλία για οµορφιά. Βιβλία για τη διατροφή. Βιβλία για την οικολογία. άλλα µε συνταγές µαγειρικής και κάποια για το νοικοκυριό.

Ακόµα, υπάρχουν και βιβλία που δίνουν συµβουλές για µια καλύτερη ζωή, µιλώντας µε όρους φιλοσοφίας ή –του πιο σύγχρονου– life coaching.

Ωστόσο, το βιβλίο αυτό, δεν είναι κάτι από όλα αυτά, δεν θα το έλεγε κάποιος καν συνηθισµένο, διότι είναι... όλα αυτά µαζί: στις σελίδες του κρύβει µια ολόκληρη φιλοσοφία... στην πράξη.

«Λάµψτε, µαγειρέψτε, ζήστε αλά Μαρίνα!» Στο βιβίο αυτό υπάρχουν πρακτικές συµβουλές και σπιτικές συνταγές για να δηµιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που θα κάνει καλό στο σώµα, στο δέρµα, στην εµφάνιση, στην υγεία, στην τσέπη, στο σπίτι σας και στον πλανήτη.

Από το τι πρέπει να τρώτε για να αποτοξινώνετε τον οργανισµό σας –µε προτεινόµενες συνταγές– έως ποιο υλικό της κουζίνας σας µπορεί να µειώσει τις ρυτίδες, να αντιµετωπίσει την ακµή ή να αφαιρέσει έναν λεκέ από το χαλί.

«Βουτήξτε» στον υπέροχο, γεμάτο λάμψη, νοστιμιά και φυσικότητα κόσμο της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου, βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και απολαύστε τη νέα, πιο ήρεμη, όμορφη και φυσική ζωή σας τώρα.

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Μαρία - Μαρίνα Σεραφειμίδου

Σελίδες: 176

Τιμή: 13,99 ευρώ

Περισσότερα στην κατηγορία Βιβλίο > ΤΕΧΝΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης