Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΙΒΛΙΟ>«Τα Βατράχια» του Δημήτρη Σίμου

«Τα Βατράχια» του Δημήτρη Σίμου

ta vatraxia amarysiaΧαλκίδα 2010: To ποτάμι φουσκώνει. Τα βατράχια ετοιμάζονται για το τραγούδι τους. Μια δεκατετράχρονη μαθήτρια ανασύρεται νεκρή από τα παγωμένα νερά του Ευβοϊκού. Η υπόθεση επαναφέρει τον αστυνόμο Χρήστο Καπετάνο στη δράση, κάνοντας τη σύλληψη του δολοφόνου να φαντάζει ως η μόνη ευκαιρία για τη λύτρωση.

Χρόνια θαμμένα μυστικά και απόκρυφες ιστορίες μιας μικρής κοινωνίας παραμένουν στο σκοτάδι μέχρι την ώρα της αποκάλυψης.

Αλιβέρι 1984: Δημήτρης και Αμαρυλλίς. Δυο αδέρφια χωρίς δεσμό αίματος να τους συνδέει. Ένας κήπος γεμάτος λάσπη. Η μετάβαση μιας οικογένειας από την ευημερία στη φτώχια. Πώς ένα ένοχο μυστικό θα χωρίσει αλλά και θα ενώσει τις ψυχές τους;

Δύο σκοτεινές ιστορίες, ένα αναπάντεχο τέλος.

Το βραβευμένο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου «Τα Βατράχια» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «Σκοτεινά Νερά» με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται διηγήματα τριών καταξιωμένων συγγραφέων της αστυνομικής λογοτεχνίας: «Μικρά Εγκλήματα της Οδού Δράκου» της Χίλντας Παπαδημητρίου, «Καντίνα Ο Σάββας» του Δημήτρη Μαμαλούκα και «Η Δεξαμενή» του Βαγγέλη Γιαννίση.

INFO

Εκδόσεις: BELL

Συγγραφέας: Δημήτρης Σίμος

Σελίδες: 336

Τιμή: 9,90 ευρώ

Κυκλοφορία: Ιαν. 2018

Περισσότερα στην κατηγορία Βιβλίο > ΤΕΧΝΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης