Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Αθλητισμός>Νέα αθλητική χρονιά για τον Βριλησσιακό

Νέα αθλητική χρονιά για τον Βριλησσιακό

Sima Vrilissiakos amarysiaΓια την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς ενημερώνει τους γονείς των νεαρών αθλητών ο Βριλησσιακός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου των βορείων προαστίων.

«Αγαπητοί Γονείς,
Η Διοίκηση του Βριλησσιακού και η προπονητική ομάδα του, με χαρά σας καλωσορίζουν στη νέα αθλητική χρονιά και σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον σύλλογο μας.
Ο αθλητικός σύλλογος «Βριλησσιακός Α.Ο», ξεκίνησε και φέτος την δραστηριότητά του , με νέους ανθρώπους στη διαχείριση του προπονητικού έργου, αλλά με μεγάλη εμπειρία στην εκγύμναση και προπόνηση των παιδιών, αφού όλοι είναι καθηγητές απόφοιτοι της Γυμναστικής Ακαδημίας με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε σχολεία
Η εμπειρία στη διαχείριση των παιδιών και η καλύτερη δυνατή απασχόληση για το κάθε ένα παιδί ξεχωριστά, μέσα όμως στην ομάδα, βελτιώνουν και τις ατομικές επιδόσεις των παιδιών μας και το ομαδικό πνεύμα.
Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς η δυνατότητα που μας δίνετε, μέσα από τα αθλητικά τμήματα που έχουν ήδη συσταθεί στο σύλλογό μας, να μπορέσουμε να περάσουμε στα παιδιά μας, την αξία του «ευ- αγωνίζεστε» και της συλλογικής προσπάθειας.
Για όλους εμάς, αυτές είναι οι αξίες και οι αρχές που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας.
Τα τμήματα που έχουν ήδη συσταθεί είναι :
Ακαδημία / Τζούνιορ/ Προμίνι/ Μίνι/ Παμ-παίδες/ Παίδες/ Εφηβικό/ Under/Ανδρικό και ΒΟΛΕΙ κοριτσιών. 
Σχετικά με τις ετήσιες συνδρομές, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Βριλησσιακού και τον Δ/ντή του προπονητικού τμήματος κ. Παπακώστα Γεώργιο.
Η δική σας συνέπεια, βοηθάει το σύλλογό μας, να ανταποκριθεί σωστά στις οικονομικές καλύψεις των προπονητών των παιδιών μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη σας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση: 6973409095

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης